Tilbake

Gårdsbesøk

Velkommen på besøk til Tromsøs beste og eldste oppdrett av lyngshest.  Her vil du kunne få møte hopper med føll, virile hingster og lekne unghester av den lokale, stedegne hesterasen som har levd her i all tid.   Hesten som er laget og født under midnattsolens varme glød, vokst opp i den kalde Nordlysnatten, formet i og blitt en del av den nordnorske kulturånden.  Hesten som med sin allsidighet, vennlighet og vakre framtoning, bergtar alle som vil bli kjent med den. 

Du vil bli kjent med fiskerbondens stødige arbeidskamerat, få høre om hestens dramatiske historie og hvordan den ble berget etter siste verdenskrig. 

Dersom været og forholdene ligger til rette for det, vil det være mulighet for ridning.  Det er en fordel om du har litt rideerfaring, slik at du kan start, stopp og svingefunksjonen. Barn i følge med foresatte fra 10 år.

Vektgrense 95 kg. 

Du får din egen hest som du steller og saler opp. Du steller også hesten etter turen. Vi rir langs veien, tar en kort pause, nyter naturen langs sjøen, før vi rir tilbake mot stallen igjen.

Inkludert i turen:  Transport, forfriskninger og guide

Tilgjengelighet

Turperiode: 01.05 – 31.10 

Dager: Mandag- søndag 

Varighet (tid fra henting til levering): 14:00- 17:30 

 Antall plasser tilgjengelig  2 - 6

Hentested: Tromsø Sentrum (oppmøte 10 min. før avgang) 

Avgangstid: 14:00 

Seneste Booking før aktivitet – ant. timer: 24 t 

Vanskelighetsgrad: LETT

Pris

Voksen: 1100,-

Barn/Ungdom (10-16 år): 800,-

Student: 800,-

Familie/gruppe over 4 stk, kontakt oss for tilbud.

Kontakt oss

Takk! Din henvendelse er sendt.
Oops! Noe gikk feil, vennligst prøv igjen.